MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ

MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ


Single'lar, Videolar Ve Daha Neler Neler...


Reflektor turnesinde sık sık cover'lara yer veren Arcade Fire'ın son tercihi, İstanbul barlarının müdavimi olan rock gruplarını kıskandıracak cinstendi. Kanadalı grup, Kansas City konserinde Kansas'tan Dust In The Wind'i cover'ladı.

 

 

İskandinav ortaklığına sahne olacak Röyksopp ve Robyn'in mini albümü Do It Again, 26 Mayıs'ta yayınlanacak. Mini albümün aynı adlı single'ını Annie Mac Show'da ilk kez dinleme fırsatı yakaladık.

 

 

The Amazing Spider-Man 2'nun kendisinden daha ilginç soundtrack'inde yer alan Kendrick Lamar, Alicia Keys, Johnny Marr, AraabMuzik ve Hans Zimmer ortaklığı It's On Again, The Tonight Show'da tam kadro canlı çalındı.

 

 

Gia Coppola'nın yönettiği James Franco, Emma Roberts ve Val Kilmer'ın oynadığı Palo Alto'nun en az kendisi kadar ilginç de bir soundtrack'i var. Mac DeMarco ve Coconut Records gibi isimlerin ikamet ettiği soundtrack'te yer alan Blood Orange şarkısı Palo Alto şarkısı ilk tadımlık olarak karşımızda.

 

 

İlk kez Super Bowl reklamlarında yarım yamalak karşımıza çıkan Karen O ve N.A.S.A. ortaklığındaki Bob Marley cover'ı I Shot The Sheriff'in tam sürüm videosu yayınlandı.

 

 

İngiltere'nin son dönemlerde en çok prim yapan indie rock gruplarından The 1975, yeni videosu Robbers'ı yayınladı.