PEPSI’DEN İNTERAKTİF REKLAM

PEPSI’DEN İNTERAKTİF REKLAM


Dünya Kupasi Heyecani Sardi Dört-Beş Yanimizi


Dijital dünyanın dinamiğini yakalamak için yenilikçi şeyler deneyen markaların hastasıyız. Dijitale inanan markalardan biri haline gelen Pepsi’nin müziğe, futbola doyuran son reklamı ‘Now Is What You Make It’ yayında. İnternet üzerindeki versiyonunu interaktif olarak izleyip, deneyimleyebileceğiniz reklam bir hayli ilgi çekici. 

 

Pepsi, bu reklamıyla global futbol kampanyasını da başlatmış oldu. Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupası’na çok kısa bir süre kaldığı için heyecan dorukta. Bu heyecandan faydalanmak isteyen Pepsi de futbol temalı reklam filmini çekerek elini çabuk tuttu.  

 

İzleyiciler reklamı izlerken mouse imleciyle tıklayarak gidişatı değiştirebiliyorlar. Reklamda; Youtube ünlüsü ve alternatif beat prodüktörü Stony’nin reklam boyunca bir yandan müzik yaparak bir yandan da koşar adım dolaştığı görülüyor.  

 

 

 

 

 

Stony, ayrıca Sergio Agüero, Leo Messi, Sergio Ramos, David Luiz, Jack Wilshere gibi futbolcularla da boy gösteriyor. Ünlü topçuların yanında sevdiğimiz şarkıcılardan Janelle Monáe de reklamda yer alıyor. Parçayı beğenenler için ayrıca belirtelim; Janelle Monáe’nin reklamda seslendirdiği Bowie cover’ı ‘Heroes’ iTunes’ta satışta.