PHARRELL, KİTABININ TİPEKSLEDİĞİ YERLERİNDE YARDIMINIZI BEKLİYOR

PHARRELL, KİTABININ TİPEKSLEDİĞİ YERLERİNDE YARDIMINIZI BEKLİYOR


Daksillenen Yerlerdeki Boşluklari Tamamlayin


“Pharrell Williams’ın son bir yılda dahil olmadığı projeye ‘Proje’ denmiyormuş.” modasına uyan BIC de altın çağını yaşayan Pharrell ile çalışma kararı aldı. Dünyaca ünlü Tipeks ya da bazılarının tabiriyle ‘Daksil’ üreticisi BIC, Tipp-Ex ürünü için ‘Inspiration’ konseptli yeni açtığı mikro sitede Pharrell’e kitap yazdırıyor.

 

Sosyal Kitap’ adı verilen projenin lansmanı web sitesinde yayınlanan The Hunter and The Bear adlı video ile yapıldı. Ayı ile avcının düşman olmak yerine sıkı arkadaş olarak yer aldığı video’dan da görebileceğiniz üzere; Pharrell'in kitabını resmi çıkış tarihinden önce almak isteyen hayranların kapısına dayandığı avcı ile ayıcık kapıyı tutmak için büyük efor sarf ediyorlar. Avcı tepiklenen kapıyı tutmaya çalışırken; ayı kitabı saklamaya çalışıyor. Hummalı bir koşturma içinde kalan ayı telaşlanıyor ve alelacele bir şeyler bulmaya çalışırken en mantıklı fikrin Pharrell Williams’ın yazmaya başladığı kitabı tipekslemek olduğuna karar veriyor.

 

 

Video’da işler böyleyken; kullanıcı etkileşimli olarak hazırlanan projenin web sitesinde interaktif bir macera sizleri bekliyor. Siteye girildiğinde de sizi karşılayan video’nun ardından kitabın tipekslenerek silinen yerlerini size verilen ipuçlarıyla doldurmanız isteniyor. Daha doğrusuu ayı ile avcı sizden yardım bekliyor. Eksik kelimeleri doğru şekilde bularak, cümleleri tamamlamanız gerekiyor. Böylelikle Pharrell’in yazdığı kitapta sizin cümlelerinizin de yer alması işten bile değil! İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca ve Farsça olarak tam bir milyar dilde yazılacak kitap; projenin sonunda basılarak satışa da sunulacak.