RAP MÜZİKTEN SIKILIP HAPİSHANEDEN KAÇTI

RAP MÜZİKTEN SIKILIP HAPİSHANEDEN KAÇTI


“sürekli De Rap Dinlenmez Ki Canim”


Hırsızlık suçundan dolayı İngiltere’nin Gloucestershire bölgesinde bulunan HM Prison Leyhill adlı hapishanede mapus yatan 58 yaşındaki Robert Stevens, garip bir sebep yüzünden hapisten kaçtı. Kasvet dolu ortamda sürekli ama sürekli olarak yüksek sesli rap müzik dinlendiği için daha fazla duramayan Stevens, çareyi kaçmakta buldu. 

 

 

Gece ve gündüz durmaksızın rap müziğin değerli eserlerini çalan koğuş arkadaşları, Robert Stevens’a durmadan uyuşturucu da ikram ediyorlarmış. Bu hapishanede biraz daha kalırsa akıl sağlığını yitireceğini söyleyen Stevens, kaçış planının tıkır tıkır işlemesiyle kendisini dışarı atmayı başarmış.


Dizzie Rascal

 

Dizzie Rascal, Eminem, Jay Z ve Killa Hakan gibi isimleri dinlemekten bunalan mahkum, artık bu müziklere katlanamayacağını düşündüğü için etrafına zarar vermemek adına hapishanenin güvenlik duvarına tırmandı ve üzerinden atladı.

 


Killa Hakan
 


Jay Z
 


Eminem
 

Tam 20 gün boyunca saklanmayı başaran Stevens, bir İddaa bayiinde spor müsabakaları için bahis yapmaya hazırlanırken yakalandı.

 

 

Daha önce işlediği 45 suç yüzünden 21 kere suçlu bulunan Robert Stevens, yakalandığında “Kaçtığım için herkesten özür dilerim ama beni de anlayın.” dedi. Hakim Roger Jarvis ise; “Daha önce işlediğin suçlardan ötürü rahat bir mahkumiyet geçirmeyi hak etmiyorsun zaten.” diyerek; Stevens’ın cezasını 10 ay daha uzatarak aynı hapishaneye geri gönderdi.