ROBERT DOWNEY JR.’IN GÖZÜYLE YENİ THE AVENGERS

ROBERT DOWNEY JR.’IN GÖZÜYLE YENİ THE AVENGERS


Sette Keyifler Gicir


The Avengers devam filmi Age Of Ultron'un çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Şimdiye kadar filmden herhangi bir teaser veya fragman izleyemediğimiz, bir görselle karşılaşmadığımız için de Marvel Milli Takımı'nın yeni macerasına olan ilgimiz daha da artıyor. Gösterime gireceği 2015'e kadar sabretmek zor geliyor.

 

Neyse ki; 11 Nisan'da Twitter'a katılan Robert Downey Jr.'ın post'ladığı fotoğraflarla kafa dağıtma fırsatı yakalıyoruz. 20 günde 1.5 milyon takipçi edinen aktör, daha evvelden filme hazırlık aşaması kapsamında spor yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmıştı. Downey Jr. durmuyor! Iron Man bu sefer de filmin oyuncu kadrosuyla yaptığı pazar keyfinden bir kareyle karşımızda.

 

 

Yetmedi mi? Bir de üzerinde oyuncuların isimlerinin yazılı olduğu sandalyelerden oluşan bir kare var. Sette bir yorgunluk sigarası yakıldığı sırada oyuncuların oturduğu bu sandalyeler arasında biri daha fazla göze çarpıyor. O da tabii ki Iron Man ağabeyimize ait. Kısa boylu olduğunu halihazırda bilmemize rağmen, Downey Jr.'ı bu kadar ufak bir sandalyede otururken hayal etmemiştik doğrusu…