ŞARKILAR SAYFALARIN ARASINA SAKLANACAK

ŞARKILAR SAYFALARIN ARASINA SAKLANACAK


Coldplay Ghost Stories İle Konuk Olacak 


Yeni Coldplay albümü Ghost Stories’in müzik market raflarındaki yerini almasına günler kaldı. Altıncı stüdyo albümleri ile iki sene sonra yeniden aramıza katılacak Coldplay’den gelen yeni haber romantik bir pazarlama hikayesinin ta kendisi. Haberimizde geçmeden önce, gelin 19 Mayıs'ta Parlaphone etiketiyle yayınlanacak Ghost Stories'in şarkı listesine tekrar göz gezdirelim:

 

Always in My Head
Magic
Ink
True Love
Midnight
Another's Arms
Oceans
A Sky Full of Stars
O

 

İşte yukarıda gördüğünüz şarkıların çoğunun sözleri şu an dünyanın herhangi bir kütüphanesinde bulunan herhangi bir kitabın arasında. Nasıl mı?

 

Chris Martin albümün tüm parçalarının sözlerini aldı, masasına oturdu ve hepsini tek tek kağıtlara yazıp minik zarfların içerisine yerleştirdi. Sonra da dünyanın 9 ülkesindeki muhtelif kütüphanelerin raflarında yer alan hayalet konulu kitapların arasına yerleştirdi. Coldplay’in Twitter üzerinden verdiği talimatları yerine getirirseniz, sizin de Chris Martin’in elinden çıkma içi şarkı sözü dolu bir zarfınız olabilir.

 

Zarfları bulan şanslı kullar aynı zamanda 1 Temmuz akşamı Royal Albert Hall'de gerçekleşecek Coldplay konserine VIP bilet de kazanmış olacak. Çünkü minik sürprizleri seven Chris Martin zarfların içerisine birer adet de bilet yerleştirdi.