SİNEMA DÜNYASINDA BUGÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ

SİNEMA DÜNYASINDA BUGÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ


Yoklama Var


Transformers: Age Of Extinction’dan Taze Görüntüler

 

Mark Wahlberg’ün başrolünde yer aldığı, Michael Bay’in yönetmen koltuğuna oturduğu Transformers: Age Of Extinction a.k.a. O Arabalar Bildiğiniz Gibi Değil’den televizyon spotu geldi. Filme kavuşma tarihi ise, 27 Haziran.

 

 

 

Gerard Butler’ın Son Projesi Belli Oldu

 

Olympus Has Fallen ile geçtiğimiz yıl Beyaz Saray’ı kurtaran Gerard Butler’ın yeni projesinde, işler daha da büyüyor. Gerard Butler, Geostorm kadrosuna katıldı. Dean Devlin’in bilim kurgu filmi Geostorm’da Gerard Butler, gücünü küresel ısınmaya karşı kullanacak.

 

 

 

Teenage Mutant Ninja Turtles’tan Aile Mesajı

 

Michael Bay’in kanatları altında vizyona girmeye hazırlanan Teenage Mutant Ninja Turtles’tan da TV spotu geldi. Family adındaki TV spotunda, Megan Fox’un bayılmasından Splinter Usta’nın ense tıraşına kadar her şeyi bulabilirsiniz. Filmin tamamına ise 6 Haziran’da ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Gone Girl’den Yepyeni Teaser

 

Evlilik yıldönümünde bir anda ortadan kaybolan bir kadının hikayesini anlatan ve aynı adlı Gillian Flynn romanından uyarlanan Gone Girl’den teaser geldi. 20 saniyelik teaser’da Ben Affleck sürekli bir şeylere kızıyor, duvarlara yumruk atıyor. Ben Affleck’in objelerden öfkesini çıkartmasını iki saat boyunca izlemek için 3 Ekim’e kadar beklememiz gerekiyor.