SİNEMA DÜNYASINDA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ

SİNEMA DÜNYASINDA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ


Yoklama Var


Mrs. Doubtfire Dönüyor

 

Fox2000, Euphegenia Doubtfire’ı geri döndürmek için kolları sıvadı. Fox2000 yetkilileri 1993 yapımı filmin yönetmeni Christopher Columbus ve Robin Williams’ı her gün arayıp, “Biraz Mrs.Doubtfire alır mıyız?” diye soruyor. Şu an için filmle ilgili her şey olumlu gitse de, Mrs. Doubtfire’ın geleceği belirsiz.

 

 

 

If I Stay’den İlk Fragman

 

Chloe Moretz’in başrolünde olduğu If I Stay’den beklenen fragman geldi. Gayle Forman’ın 2009’da yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan filmde, Chole Moretz ölüm ile yaşam arasında gidip gelen Mia Hall karakterini canlandırıyor. Film, 22 Ağustos’ta vizyonda olacak.

 

 

 

Jackie Chan Rekorla Dönüyor

 

Senelerdir dövmedik bir kul bırakmayan Jackie Chan, Çin’in en yüksek bütçeli filmi ile dönüyor. Daniel Lee’nin yöneteceği Dragon Blade, 19 Şubat 2015’te vizyona girecek. Jackie Chan yine ejderha sıfatıyla önüne gelene yüz tekme atacak.

 

 

 

Flash Gordon Yeniden Beyazperdede

 

Star Trek’in senaristleri Flash Gordon’ın yeniden sinemaya uyarlanması için yola çıktılar. JD Payne ve Patrick McKay, bir yandan üçüncü Star Trek filmi ile uğraşırken, Flash Gordon için de senaryo yazdıklarını duyurdu. En son Ted’de yeniden görme şansına eriştiğimiz Flash Gordon ile vuslat sandığımızdan yakın olabilir.