SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ

SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ


Yoklama Var


Lupita Nyong’o Ve Scarlett Johansson Bir Arada

 

12 Years A Slave ile yüreğimizi dağlayan Lupita Nyong’o ve güzelliği ile yüreğimizi dağlayan Scarlett Johansson, birlikte The Jungle Book’a transfer oldu. Disney’in son live action projesi olan The Jungle Book’ta sesleri ile yer alacak olan ikiliye Idris Elba ve Shere Khan eşlik edecek.

 

 

 

Amy Poehler, Pitbull Maskesiyle Yollara Düştü

 

Billy Eichner’ın yaratıcısı olduğu, son zamanların en acayip konseptli komedi programı Billy On The Street’in bu hafta konuğu Amy Poehler’dı. Yüzüne dev bir Pitbull maskesi takan Parks And Recreations’ın yıldızı, insanları Pitbull olduğuna ikna etmeye çalıştı.

 

 

 

 

Jurassic World’den İlk Görseller Geldi

 

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Nick Robinson ve Ty Simkins’in yer alacağı, dinozorların sevinç içinde koşup oynayacağı film Jurassic World’den beklenen görseller geldi. Görseller Empire dergisi tarafından bizzat çekildi. Özlediğimiz dinozorlara kavuşacağımız tarih ise 12 Temmuz.

 

 

 

Avengers: Age Of Ultron’dan Görsel Şelalesi

 

Bütün süper kahramanların el ele verip, imece usulü dünyamızı kurtartığı Avengers’ın ikinci filmi Age Of Ultron setinden görseller geldi. Dün Mark Ruffalo ve Robert Downey Jr. sosyal medya üzerinden filmi bekleyenleri mesut etti. Hala çekimleri süren Avengers: Age Of Ultron, 24 Nisan 2015’te vizyonda olacak.

 

 

You asked for it! My first tweet from the set of Avengers: Age of Ultron with exec producer @jlatchampic.twitter.com/ThwoLueMyT

— Robert Downey Jr (@RobertDowneyJr) April 22, 2014

 

 

 

 

 

Üçüncü The Hobbit Filminin İsmi Belli Oldu

 

Hayatına milyonlarca insanın beklediği ama henüz ismi olmayan bir devam filmi olarak devam eden The Hobbit filminin üçüncüsünün artık bir adı var. 12 Aralık 2014’te vizyona girecek olan filmin tam adı The Hobbit: The Battle Of The Five Armies oldu. Play Tuşu ekibi olarak filmin ismiyle yaşamasını diliyoruz.