SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ

SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ


Yoklama Var


2014 Emmy Ödülleri’nin Sunucusu Belli Oldu

 

Senelerce Saturday Night Live’ın baş yazarlığını yapan, geçtiğimiz ay Jimmy Fallon’dan Late Night’ı devralan Seth Meyers, bu yıl Emmy Ödülleri’ni sunacak isim oldu. Conan O’Brien’dan Jimmy Fallon’a tüm talk show sunucularının bir tur sunduğu Emmy Ödülleri’nde sıra Seth Meyers’ta.

 

 

 

Natalie Portman’lı Jane Got A Gun’ın Yayınlanma Tarihi Belli Oldu

 

Muhtemelen Leon’un gelecekteki versiyonu olacak olan Jane Got A Gun’ın artık bir yayınlanma tarihi var. Natalie Portman’ın başrolünde olduğu ve Gavin O’Connor’ın yönettiği film 20 Şubat’ta vizyonda olacak. Filmde Natalie Portman’a Joel Edgerton, Noah Emmerich ve Ewan McGregor eşlik edecek.

 

 

 

 

Peter Pan’in Kadrosu Genişliyor

 

Joe Wright’ın yönettiği, Hugh Jackman’ın Blackbeard rolünde olduğu Peter Pan’in kadrosuna Amanda Seyfreid katıldı. Levi Miller’ı Peter Pan olarak izleyeceğimiz filmde Amanda Seyfreid, Mary karakterini canlandıracak.

 

 

 

The Sisterhood Of The Traveling Pants Dönüyor

 

Şu an işinde gücünde olan kadınlarımızın hala kalbinde yatan The Sisterhood Of The Traveling Pants, 6 yıl aradan sonra dönüyor. Orijinal kadronun yani Blake Lively’nin, America Ferrera’nın, Amber Tamblyn’in ve Alexis Bledel’ın yer alacağı film ile alakalı detaylar henüz kesinleşmedi.