SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ

SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ


Yoklama Var


67. Cannes Film Festivali’nin Posteri Geldi

 

Her yıl bize öbek öbek izlenecek film çıkaran Cannes Film Festivali’nin bu yılki posteri geldi. 14-25 Mayıs tarihlerinde 67.si düzenlenecek Cannes Film Festival’inin posterini süsleyen isim muazzam oyuncu Marcello Mastroianni oldu. Geçtiğimiz yıl Marcello Mastroianni’nin yerinde Marilyn Monroe vardı.  

 

 

 

David Fincher Ve Sony Yollarını Ayırdı

 

The Social Network’te birlikte çalıştığı Aaron Sorkin ve Scott Rudin olmazsa Steve Jobs filmini çekmeyeceğini söyleyen David Fincher, Sony ile ipleri kopardı. Steve Jobs filmi Walter Isaacson’ın Steve Jobs adlı kitabından uyarlanacak. Sony, David Fincher’ın yerine yönetmen bakmaya başladı bile.

 

 

 

Gone Girl’den Taptaze Fragman

 

Steve Jobs sayfasını kapatan David Fincher’dan başka bir haber var. David Fincher’ın aynı adlı Gillian Flynn romanından uyarladığı Gone Girl’ün fragmanı sonunda geldi. Başrolünde Ben Affleck’in olduğu film, evlilik yıldönümünde ortadan kaybolan bir kadının hikayesini anlatıyor. Fragmanı izlemek için sizi BURAYA alalım.

 

 

 

Hans Zimmer, Batman Vs. Superman’de

 

Soundtrack denildi mi akan suların durmasına sebep olan Hans Zimmer, Batman Vs. Superman’in müziklerini yapacak. İkonik karakterler için müzik yapmanın zorluğundan bahseden Hans Zimmer, Christopher Nolan’ın Batman serisine soundtrack hazırlamıştı.