SPEED’İN VİDEO KASETLERİ TEK BİR ADRESTE TOPLANIYOR

SPEED’İN VİDEO KASETLERİ TEK BİR ADRESTE TOPLANIYOR


Hayatini Bu Amaca Adayan Adamla Tanişin


Şu dünyada cins cins insan var. Herkesin birbirinden ayrılmasını sağlayan, kendine has huyları ve özellikleri var. Kimi zaman kendimizden farklı oldukları için onları garipsememezi sağlayabilen bu özellikler hiç kuşkusuz ki dünyayı daha eğlenceli bir hale getirebiliyor.

 

Halbuki kendimizi ne kadar normal sansak da biz de başkalarına göre oldukça garip huylara sahip olabiliyoruz. Bu durumu fark edebildiğimiz ve birbirimizin farklılıklarını kabullendiğimiz gün, dünya daha yaşanır bir yer olacak. 

 

 

Bu kadar laf kalabalığı yaptığımıza göre sizleri Ryan Beitz'la tanıştırabiliriz. Kendisi takıntısını projeye dönüştürmeyi başarabilmiş bir insan. Başrollerini Keanu Reeves ve Sandra Bullock'un oynadığı 1994 tarihli Speed filmine karşı bir zaafı var Ryan'ın. Filmin bulabildiği tüm VHS kasetlerini satın alıyor. Şu ana kadar 500'den fazla Speed VHS'sini koleksiyonuna kattı. Ama durmaya hiç niyeti yok. Bu huyu kendisini terk edene kadar durmayacağını söylüyor Ryan.

 

 

Speed takıntısı burada bitmiyor Ryan'ın. Kickstarter'da açtığı bir kampanyadan gelecek parayla sahibi olduğu otobüsü, filmdekinin aynısı şeklinde modifiye etmeyi planlıyor. Eğer kendisine koltuk atmak ve World Speed Project'e katkıda bulunmak isterseniz, sizleri ŞURAYA alalım.