SPIELBERG, BİR TAŞLA İKİ TOM HANKS VURDU

SPIELBERG, BİR TAŞLA İKİ TOM HANKS VURDU


Bir Haftaya İki Spielberg & Tom Hanks Haberi Fazla


Kapalı gişe filmlerin yönetmeni Steven Spielberg, sinemanın en büyük ilham kaynaklarından Roald Dahl kitaplarından birine daha el atıyor. Daha önce yazarın Walt Disney için yazdığı ilk kitap olan Gremlins adlı eserini de yapımcı kimliğiyle filme dönüştüren yönetmen, Dahl eserlerinden bir diğer favori kitabını seçti. Daha önce Charlie's Chocolate Factory adlı eseri de defalarca sinemaya uyarlanan yazarın şimdi de The BFG, uzun adıyla “Big Friendly Giant” adlı kitabı film oluyor. Yönetmen koltuğuna Steven Spielberg’ün oturacağı açıklanan uyarlama filmde romanının orijinal hikayesine sadık kalınacak. 

 

 

Daha önce animasyon filmi çekilen kitabın bu sefer kanlı canlı olarak filminin yapılacak olması heyecan uyandırıyor. Gelecek yıl bu zamanlarda çekimine başlanacak filmin başrolünde Tom Hanks’in yer alacağı konuşuluyor. Geceleri insanları afiyetle yemekle meşgul olan devleri durdurmak için yolculuğa çıkan minik bir ekibin maceralarının anlatılacağı filmin 2016 başında vizyona girmesi bekleniyor.  

 

 

Henüz bir hafta önce Tom Hanks ile başka bir projede de birlikte çalışacağı duyurulan önemli yönetmenin “Tom Hanks’siz çekmem abi!” hastalığına yakalandığı sanılıyor.