STREET FIGHTER DİZİ OLUYOR

STREET FIGHTER DİZİ OLUYOR


Shoryuken!


Çocukluğumuzun Atari salonlarını arşınlama sebebi oyun Street Fighter, dizi oluyor. Tüm zamanların en başarılı ve en sevilen dövüş oyunlarından Street Fighter, TV dünyasında hak ettiği ilgiye kavuşuyor.  

 

 

Street Fighter: Assassin's Fist adını taşıyacak dizinin konusu; dünya üzerindeki "Ansatsuken"in yani; diziye de adını veren Assassin'in Yumruğu’nun son uygulayıcıları Ryu ve Ken’in ekseninde gelişiyor. Japonya'nın tenha ve dağlık bölgelerinde geleneksel savaşçı hayatı sürmekte olan Ryu ile Ken’in; ustaları Goken’in gizemli geçmişini öğrenmeleri ve ustalarından kendilerine kalan Ansatsuken tarzı dövüşün trajik ve bir o kadar da karanlık geçmişi hakkında bilgi sahibi olmaları diziyi şekillendiriyor. Bir öldürme sanatı olarak geliştirilen bu dövüş tarzı, icracısının Chi/Ki enerjisini ölümcül güce dönüştürmesini sağlıyor.  

 

 

Capcom’un Amerika şubesi, Machinima ve Assassin's Fist Limited bugün hep birlikte yaptıkları açıklamayla dizinin bir web serisi şeklinde yayınlanacağını duyurdular. İlk bölümün yayınlanacağı tarihin de yakında duyurulacağını söylediler.​ 

 

 

 

 

Bakalım iki yakın arkadaş birbirlerine azılı birer rakip mi olacak yoksa ‘Bizim arkadaşlığımız daimidir a dostlar’ mı diyecek?  

 

 

90’lı yıllarda bir Hollywood yapımı olarak sinemalarda boy göstediğinde daha ilk günden koşar adım izlediğimiz patates film gibi olmaması ise en büyük dileğimiz. Heyecan dorukta bekliyoruz! Dizi hakkındaki tüm gelişmeleri Facebook sayfasından takip edebilirsiniz. Hadouken!