TADIMLIK HANK MOODY GELDİ: CALIFORNICATION

TADIMLIK HANK MOODY GELDİ: CALIFORNICATION


Son Sezona üç Kala 


Hedonistik yazar Hank Moody’nin ‘Sex, drugs and rock n roll’ motto’sunu benimsediği dizinin yeni sezondan teaser geldi. Yazar blog’unu Chateau Marmont’da atlatıp, beyaz tshirt+deri ceketi üniforma haline getiren, evini yakan, suratını yumruklayan çılgın aşıklarla uğraşırken, kızının annesi ve hayatının aşkı Karen ile bir türlü kavuşamayıp psikologların bile içinden çıkamayacağı yo-yo bir ilişki yaşayan Moody’nin 6 yıldır takipçisiyiz.

 

 

Hayat tarzını düşününce daha 3. sezonda hakkı rahmetine kavuşması gereken Hank’e, hatta dizinin 44 saniyelik giriş müziğine bile veda etmeye henüz hazır değilken, 7. sezondan sonra Hank’in zombi olarak döndüğü bir projeye bile razıyız.

 

 

Birçok muhteşem, birkaç o kadar da muhteşem olmayan sezondan sonra 7. ve son sezonu ile 13 Nisan’da geri dönecek Californication’ın sezon prömiyerinden iştah açıcı bir fragman geldi.

 

Erkeklerin idolü Hank ve ‘cool’ kelimesini yeniden tanımlayan Karen, Venice Beach’in paralel evreninde sonsuza kadar mutlu yaşayacaklar mı merakla bekliyor, dizinin yaratıcısı ve baş yapımcısı Tom Kapinos’un efsane yapıma yakışır bir son yazdığını umuyoruz.