TINDER’DA PRİM YAPMANIN YENİ FORMÜLÜ

TINDER’DA PRİM YAPMANIN YENİ FORMÜLÜ


Cupcake Deyip Geçme Tani


Facebook'tan yürümek, Instagram'dan akmak, Last.FM'den yazmak gibi birçok alt kola ayrılabilecek internet yordamıyla flört sektörünün son dönemlerdeki gözdelerinden Tinder'ı duymuşsunuzdur. Arkadaşlarınıza "Ay hayatta işim olmaz." deyip, geceleri gizliden gizliye kim var kim yok diye göz ucuyla baktığınız mobil uygulamadan bahsediyoruz canım. İşte o Tinder'da ilgiyi üzerine çekmenin, ekmeğini kolay yoldan kazanmanın bir yolunu bulmuş Coloradolu Lee Breslouer.

 

 

Profil fotoğrafını kadınlarının birçoğunun kendisini arzu edeceği bir hale getirmek için günlerce düşünen Breslouer, uzun beyin fırtınalarının sonucunda istediğini elde etti. Nasıl mı? Profil fotoğrafını üzerinde göz kırpan erkek figürünün olduğu bir cupcake yaparak. Ta Amelie dönemlerinden beri kadınların zayıf noktası olmayı başaran cupcake'i tercih eden cin Tinder kullanıcısı, bu tercihinin meyvesini kısa sürede toplamayı başardı. Connor Cupcake isimli alter ego'su ile Tinder ortamlarında fırtına gibi esmeye başladı.

 

 

Mesaj kutusu dolmaya başlayan Breslouer, Connor Cupcake alter ego'su sayesinde renklenen hayatıyla peşinde olduğu ekmeğe kolayca ulaştığını söylüyor.