AKILLI TELEFONLARDA OT YETİŞTİRME OYUNU

AKILLI TELEFONLARDA OT YETİŞTİRME OYUNU


Bir Bu Eksikti!


Evinizde marijuana yetiştirmek mi istiyorsunuz? “Merhaba ben de evde esrar yetiştirmek istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok” diye forumlarda geziyor musunuz?  “Balkona gömdüm saksıyı. Acaba kaliteli gübre mi alsam?”, “Budama çok önemli, sıklıkla budasam mı?”, “CO2’in bu işe ne faydası var?” diye düşünüp, sorduğunuz bu boş beleş sorularla etrafınızdakilerin kafasını şişiriyor musunuz? Öyleyse; allah, arkadaşlarınıza sabır versin. Duyan duymayan kalmasın, etrafınızda böyle garip girişimlere kafa yoran arkadaşlarınız varsa kendilerine çabucak haber verin. Çünkü; tam da onların gazını alacak Weed Firm http://www.apple.com/itunes/charts/free-apps/  isimli mobil uygulama çıktı.

 

 

 

Colorado yüzünden ot haberiyle yatıp, ot haberiyle kalkan yazarlar olarak şaşırdık mı? Şaşırmadık.

 

 

Oyun, ilk olarak Android işetim sistemli aygıtlarda oynanabilir formatta piyasaya çıktı. iOS’lardan önce Android’lere düşen oyun, bir gün önce Apple Store’a http://www.apple.com/itunes/charts/free-apps/  da düşerek en çok indirilenler listesinde bir numaraya oturdu.

 

Doyasıya ot yetiştirebileceğiniz bu oyunla aradığınız tüm bilgileri deneyimleyerek yaşayabileceksiniz. Saksıya diktiğiniz otları biçebilir, sulayabilir ayrıca müzik dinleterek daha çabuk büyümelerini de sağlayabilirsiniz. Heyecanı seven, boşbeleş ve girişimci arkadaşlarınız için ideal bir uygulama.

 

 

Not: E, biz de indirdik tabii ki!