COURTNEY LOVE’IN BABASINDAN ŞOK KURT COBAIN İDDİASI

COURTNEY LOVE’IN BABASINDAN ŞOK KURT COBAIN İDDİASI


Cobain'i Kim öldürdü?


Courtney Love ve babası Hank Harrison arasındaki ilişkinin normal olmadığı yıllardır bilinen bir gerçek. Love'ın, babası hakkında ortamlarda "Bio dad" olarak bahsetmesi bunun en büyük kanıtlarından biri. Henüz 4 yaşındayken Love'ı LSD'yle besleyen, 13 yaşındayken eve arkadaşlarıyla geldiğinde ise onları uyuştucuya boğan babanın normal bir insan olduğunu söylemek oldukça zor. Bundan yola çıkarak Courtney Love hakkında ortaya attığı iddiadan bahsedebiliriz. Baba Love, kızının Kurt Cobain'i öldürdüğünü düşünüyor.

 

 

Bu iddiada oldukça ısrarlı Hank. Love Kills: The Assassination of Kurt Cobain isimli kitabının yeniden basımına denk gelen bu iddianın reklam kokan hareketler dahilinde olduğu da pekala düşünülebilir. Lakin; Hank Harrison bu iddiası hakkında şöyle diyor; "Tetiği onun çektiğini kanıtlayamam. Ama Kurt'ün ölüm hikayesinde Courtney Love'ın parmağının olduğunu rahatlıkla kanıtlayabilirim. Onun bir katil potansiyeli taşıdığından şüphem yok."

 

İkisi de birbirinden anormal baba-kızın ilişkisinin geldiği son sonta gerçekten de tüyler ürpertici. Bırakın mezarında rahat uyusun bari Kurt Cobain…