GAZİ’NİN DAUM’U VARSA TORONTO RAPTORS’IN DRAKE’İ VAR

GAZİ’NİN DAUM’U VARSA TORONTO RAPTORS’IN DRAKE’İ VAR


Drake'le Reklamin İyisi Kötüsü Olmaz


Drake sadece romantik R&B şarkılarının aranan yüzü değil. Aynı zamanda Toronto Raptors maçlarının da aranan yüzü. Konu basketbol olunca işi gücü bırakıp saha kenarındaki yerini alan Drake'in NBA'e karşı tutkusu oldukça meşhur. Ömer Çavuşoğlu ne kadar fanatik Fenerbahçe'liyse, aynı dozajda bir fanatik sevgiyi Kanada temsilcisi Toronto Raptors'a karşı besliyor Drake. Tabii bu durumda, Toronto Raptors'ın memleketinin takımı olmasının payı da büyük.

 

 

Drake, bu sevgisinin karşılığını takımın marka yüzü olarak aldı yakın zaman içerisinde. Toronto Raptors, bir ürün mü tanıtacak? GAZİ peynir mi dersiniz, Komagene çiğ köfte mi dersiniz, yoksa Media Markt açılışı mı? Drake, Toronto Raptors için hemen oracıkta bitiverir ve ürünü bir güzel pazarlar. 

 

Yukarıda bahsettiğimiz durum, geçtiğimiz hafta oldukça ilginç bir strateji eşliğinde karşımıza çıktı. NBA Playoff'larının ilk tur ikinci maçında saha kenarındaki yerini alan Drake, elinde roll'la pantolonundaki tüyleri toplarken kameralara yakalandı. "Drake'tir, ne yapsa yeridir" denilip geçilen bu ilginç görüntülerün sırrı, serinin ileriki maçlarında açığa çıktı.

 

 

Meğer bizim kavruk, Playoff serisindeki Brooklyn Nets maçları için özel üretilmiş Bounce marka roll'ların reklamını yapıyormuş. Toronto Raptors'ın Twitter hesabı da bu durumu doğrulayan bir tweet atarak yüreklerimize su serpti. Hayırlı kazançlar Drake ağabey!