IKEA ELEKTRONİK BİSİKLET İŞİNE GİRİYOR

IKEA ELEKTRONİK BİSİKLET İŞİNE GİRİYOR


çevre Dostu Bisikletler Yolda 


IKEA'nın yeşilci ve çevre dostu bir marka kimliğine sahip olduğunu, mağazalarının enerjisini güneş enerjisinden elde etmelerinden, ürettiği mobilyaların geri dönüştürülebilir olmasından aşinaydık; fakat iş bu sefer büyüyor. İsveç'in medar-ı iftiharı IKEA, adını FOLKVÄNLIG koydukları çevre dostu elektronik bisikleti piyasaya sürmeyi planlıyor. 

 

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada IKEA yetkilileri takvimler 2020'yi gösterdiğinde mağaza ve depolarının enerji ihtiyacını yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılanacağı müjdesini de verdi.

 

Bu dünyanın IKEA gibi çevre dostu daha çok markaya ihtiyacı var diyoruz ve yeni IKEA bisikletini anlatmaya devam ediyoruz.

 

 

Çevre dostu bisikletin adı İsveççe halk ve arkadaşçıl kelimelerinin bir araya gelmesinden geliyor. 250 watt'lık elektronik motora sahip bisikletin 6 farklı sürme modu da bulunuyor. Fiyatı aşağı yukarı 750 Euro olacak elektronik bisikletin ilk satışı Viyana'daki IKEA mağazalarında yapılacak. Çevreci bisikletin iki yıl da garantisi olacak.