JAMES FRANCO’YLA İÇLİ DIŞLI

JAMES FRANCO’YLA İÇLİ DIŞLI


Anlat Anlat Birmeyen Franco’nun Dünyasindan Yeni Haberler 


Hakkında çıkan birçok habere karşı sessiz kalma hakkını kullanan James Franco dün akşam katıldığı Late Show With David Letterman'da sessizliğini bozdu. Letterman’ın sorması kuvvetle muhtemel çıplak selfie sorularına hazırlıklı gelen Franco, “Neden aynanın karşısına geçip de beyaz donunla çıplak selfie çekiyorsun?” sorusuna üstten üstten cevap vermeyi tercih etti. Hayranlarının tam da bu çıplaklığı istediğini, hayatta insanları eğlendirmenin esas olduğunu ve Instagram hesabına daha çok takipçi almak için bu çıplaklık hamlesini yaptığını söyleyen Franco, Letterman’ın yanında pek bir efendi görünüyordu.

 

 

Bir önceki James Franco haberimizde, Trainspotting yazarı Irvine Welsh tarafından kaleme alınacak Spring Breakers 2’da James Franco’nun olmayacağını söylemiştik.  Fakat Franco’nun iki gün önce Instagram hesabından yayınladığı mini video Spring Breakers’ın ikincisini halatla çeken sinemaseverlerin kafasını karıştırdı. Bu videosunda yine bir egzantrikliğe imza atan Franco sanırız yeni Spring Breakers’la ilgili bir şeyler ima ediyor.

 

 

 

Son Franco haberimiz de, Seth Rogen’ın geçtiğimiz gün ağzından kaçırdığı bir dedikoduyla alakalı. Franco’nun velisi rolünü üstlenen Rogen’ın dediğine göre, James Franco günümüzün Tommy Wiseau’su olacak. Wiseau 'nun 2003 yapımlı kült filmi The Room'un yapım hikayesini anlatan belgeselde Franco, bizatihi Tommy Wiseau’yu canlandıracak. Peki bu sahnede Franco’yu hayal edebiliyor muyuz?