KIM VE KANYE DÜĞÜN ALBÜMLERİNİ YAYINLADI

KIM VE KANYE DÜĞÜN ALBÜMLERİNİ YAYINLADI


Deklanşöre Foto Zümrüt Basti


Kim Kardashian ve Kanye West a.k.a. Kimye Westashian’ın devlet meselesi haline gelen düğünlerinin oturma düzeninden davetli listesine, porselen seçiminden beşi bir yerde siparişlerine kadar her aşamasına müdahil olduktan sonra kendimizi Keeping Up with the Kardashians’ın bir bölümünü yönetmiş gibi hissediyoruz.

 

 

Nikahı Paris’te kıyacaklarını, Versay Sarayı’nda davullu zurnalı bir sıra düğün yapacaklarını sandığımız Kimye, son anda lokasyon değiştirerek ‘Under The Tuscan Sun’a devam filmi çekmeye karar verdi. Düğün fotoğrafları niyetine, spy cam ile çekilen ve 16 kez zoom’landıktan sonra pikselli resme yeni bir boyut kazandıran iki kareden öteye gidemediğimiz Kimye’nin düğün albümüne ulaşamadığımız için uykularımızın kaçtığını öğrenen E!, sevap hanelerini bir seneliğine dolduracak bir hareketle Foto Zümrüt imzalı albümü bizlerle paylaştı.

 

 

 

Givenchy imzalı gelinlik ve damatlık giyen çift, Floransa’daki Forte di Belvedere’ın özenle süslenmiş bahçesinde “Eveeet” diye bağırdı. Aynı renk çizgili eşofman altı giyen sevgililere özenen Kimye, seromoniden sonra özel olarak kurdurdukları photobooth’ta ‘just married’ yazılı bir örnek deri ceketleriyle sevgi kelebeği pozları verdi. Floransa’daki düğünleri için yaklaşık 2.8 milyon dolar harcayan çiftin, Paris’teki har vurup harman savurdukları hafta sonu boyunca ne kadar para harcadıkları ise merak konusu.