METALLICA İÇİN BU MAÇI KAZANIN!

METALLICA İÇİN BU MAÇI KAZANIN!


Atanalirspor


Mahalle aralarındaki arsalarda, "Pota" diye tabir ettiğimiz basket sahalarında baklavasına veya kutu kolasına yaptığımız futbol ve basket maçlarının tadı hala damağımızdadır. İstanbul keşmekeşinden şık hareketlerle sıyrıldığımız anlarda yaşımız ne olursa olsun tekrarlamaktan büyük mutluluk duyduğumuz bu adetin içine Metallica kaçarsa ne olur peki? Hemen cevabını verelim; aşağıdaki video olur.

 

Sinan Güler, Irmak Kazuk ve Cihan Yılmaz gibi kendi alanlarının sevilen isimlerini bir araya getiren basketbol mücadelesinde ufak bir kararsızlık yaşanıyor. Ruhun gıdası müzik eşliğinde maçlarına devam etmek istiyor arkadaşlar. Tercih edilen ruhun gıdası Metallica olunca da; şarkı seçimi konusunda ufak çaplı bir tartışma yaşanıyor. Her şarkısı hit olan Metallica'dan istedikleri parçanın çalınması için "Atan seçer" kuralını hayata geçiriyorlar. 

 

13 Temmuz'da İstanbul'da izleyeceğimiz Metallica'nın Metallica by Request turnesinin mantığının tıpkısının aynısı yaşanıyor kısacası. Metallica by Request turnesinde gönderceğimiz setlist'lerle Metallica'nın İstanbul'da bizlere çalacağı şarkıları belirliyoruz bildiğiniz üzere. Bu maçta ise setlist yerine üçlük ve smaçlar devreye giriyor. Kazanan Metallica, Metallica severler ve Türk basketbolu oluyor.

 

 

 

13 Temmuz'a ne kaldı ki şurada? Beri gel Metallica beri gel!