MUSTAFA SANDAL’IN HIPSTER VIDEOSUNU GÖRDÜNÜZ MÜ?

MUSTAFA SANDAL’IN HIPSTER VIDEOSUNU GÖRDÜNÜZ MÜ?


Bizce Görmelisiniz!


Güncelleme: Maalesef video şu an için aramızda değil. Ama ilerleyen saatlerde videodan görsellerle karşınızda olacağız.

 

Türk Pop Müziği’nin en sağlam kalelerinden, naif pop şarkılarının ciğerinin köşesi Mustafa Sandal’ın buram buram hipster’lık kokan videosunu gördünüz mü?

 

Suç Bende, Aya Benzer, Araba ve nice muazzam esere imza atan Mustafa Sandal hakkında bilmediğimiz çok şey var. Mesela Mustafa Sandal çayını kaç şekerli içer? Mustafa Sandal Amerika’da işletme okudu mu? Mustafa Sandal’ın hiç Tumblr hesabı oldu mu? Mustafa Sandal hiç hipster videosu çekti mi? Evet, çekti.

 

Geçtiğimiz sene Sevgililer Günü’ne özel olarak 1996 tarihli Gölgede Aynı albümünden İki Tas Çorba şarkısını yeniden piyasaya sunan Mustafa Sandal, bu şarkının bir de videosunu yayınladı. Ali Demirel’in çektiği videoyu özel yapan ve bizi bir kez daha Mustafa Sandal’a hayran eden ayrıntı ise videonun benim diyen bir çok indie videosu ile kapışabilecek düzeyde olması. Bu kadar betimleme yeter. Söz, Mustafa Sandal’da:

 

 

 

Hemen ufak bir not düşelim, bu güzelim video geçen sene çekildi fakat yayınlanma şansı bulamadı. Ali Demirel’in Yüzyüzeyken Konuşuruz’un Ölmemişiz şarkısına çektiği muazzam videoyu da hatırlayalım:

 

 

 

Ali Demirel’in diğer işleri için sizi BURAYA alalım.