MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN SON İŞ GÜNÜ

MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN SON İŞ GÜNÜ


Single'lar, Videolar Ve Etrafinda Gelişenler


Müzik dünyasının efsanevi ismi Phil Collins müziğe geri döndü. 2011 yılında emekli olan Collins'in geri dönüşünün sebebi ise yeni bir albüm veya turne değil. Oğullarının okulunda düzenlenen bir gösteride sahne alan Collins, hit şarkısı In The Air Tonight'ı okul öğrencilerinin yer aldığı bir grupla seslendirdi. Evlat sevgisi nelere kadir!

 

 

Pulp'ın da artık bir belgeseli var. A Film About Life, Death & Supermarkets adıyla yayınlanacak belgeseli belli başlı İngiltere sinemalarında ve torrent yoluyla yakın zamanda izleme şansına erişeceğiz. Şimdilik yeni fragmanla idare ediverelim.

 

 

24 Haziran'da dünya gözüyle izleyeceğimiz Pixies, yeni albümü Indie Cindy'den bir video daha yayınladı; Silver Snail.

 

 

Bir Metronomy remix'ine hayır demezsiniz herhalde. Hele ki bu remix Jacques Le Cont'un elinden çıkmışsa. Reservoir'ı daha da güzelleştiren remix, sizin de hafta sonunuzu güzelleştirsin.

 

 

16 Haziran'da yayınlanacak yeni Klaxons albümü Love Frequency, yılların Klaxons'suzluğunu dindirecek. Albümden karşımıza çıkan yeni single ise Show Me A Miracle. Daha evvelden dinleme şansına eriştiğimiz şarkının videosu da yolda. Şimdilik UFO'ların dünyaya iniş yaptığı teaser ile yetinelim.