RAGE AGAINST THE MACHINE DÖNÜYOR MU?

RAGE AGAINST THE MACHINE DÖNÜYOR MU?


öfke Geri Mi Dönüyor?


Sözlükte öfkenin kelime anlamına baktığınızda karşınıza birinci sırada çıkan Rage Against The Machine, çok konuşulan tekrar birleşmeleri hakkında açıklamalarla gündeme geldi.

 

 

Rage Against The Machine olarak son konserini 30 Temmuz 2011’de Los Angeles’ta verdiklerini hatırlatan rap metal başbakanı grup, kendileri hakkında Şili medyasında çıkan yeni bir albüm üzerinde çalıştıklarına dair haberleri üzerine bir açıklama yapma kararı aldı.

 

Vakti zamanında halk için Wall Street’i bile işgal eden kapitalizm karşıtı grubun davulcusu Brad Wilk, Pulse of Radio’ya yaptığı açıklamada; “Bildiğim kadarıyla son konserimizi 2011 yılında Los Angeles’taki Coliseum’da düzenlenen L.A. Rising’de vermiştik. Bence bu veda için iyi bir yoldu. Size dürüst olacağım; dünya turuna çıkmamız için gelen muazzam teklifler var ve herbirini teker teker reddediyoruz. O yüzden ben bile bu grubun dağıldığını kabullendim ve hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Black Sabbath’ın son albümünde davul çalıyorum mesela… The Last Internationale adlı bir grupla çalmaya başladım. Tom Morello zaten Bruce Springsteen ile birlikte turluyor. Zack de la Rocha’yı sorarsanız; o da El-P ve Killer Mike ile birlikte çalışıyor. Anlayacağınız; ortalıkta dolaşan haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmıyor.” dedi.

 

Sistemin kölesi olanlara grubun son performansından görüntüler yollamak da bize düşer.