SETH ROGEN VE SNOOP DOGG’IN OT SEFASI

SETH ROGEN VE SNOOP DOGG’IN OT SEFASI


Ciğerleri Bayram Ettiren Buluşma


Müptezeller takipleşiyor. Müzik ve sinemadaki yetenekleriyle olduğu kadar ot sevgileriyle de tanınan, hatta bu sevgilerini yer aldıkları projelerde sergilemekten çekinmeyen Snoop Dogg ve Seth Rogen, bu sefer aynı marijuanaya baş koyuyor.

 

Snoop Dogg'ın Youtube'daki programı GGN'e konuk olan Rogen, "İyi sigara nasıl sarılır?" sorusunun cevabını verdi. Bir bakıma tereciye tere sattı da diyebiliriz aslında. Çünkü Snoop Dogg'ın dünya üzerindeki herhangi bir materyalle istediği şekilde sigara sarabileceğine olan inancımız tam. Daha evvel verdiği bir demeçte "Beraber sigara içtiğim ünlüler" başlıklı bir liste sunan Rogen, Snoop Dogg'ı da marijuanadaşlarından biri olarak telaffuz etmişti. GGN'in yeni bölümünde bu arkadaşlıkları daha da pekişmiş oldu.

 

Programın yapımcı ekibinin Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflara bakılırsa fazlasıyla dumanlı bir buluşma gerçekleştiğini söyleyebiliriz. 

 

Son bir cigara içelim, öyle git gideceksen

 

Bu görüntülerden çok daha fazlasını izleyebileceğimiz Seth Rogen'lı GGN bölümü yakında yayınlanacak. O zamana kadar şu hashtag'i paylaşabilirsiniz; #Müptezellertakipleşiyor

 

Ciğerleriniz bayram etsin