STAR WARS EPISODE VII’IN İSMİ BELLİ OLDU MU?

STAR WARS EPISODE VII’IN İSMİ BELLİ OLDU MU?


Episode Vii'in İsmi Ne Olacak?


Yeni Star Wars üçlemesinin oyuncu kadrosu açıklanınca büyük bir rahatlama kaplamıştı içimizi. "Her güne yeni bir Star Wars dedikodusu" motto'suyla yazılan haberlerden kurtulmanın dayanılmaz hafifliğini yaşamıştık. Artık önümüzdeki maçlara bakarız diyorduk ne güzel. Büyük yanılmışız…

 

Ne diyon usta? Ne koyalım şu filmin adını?

 

Şimdi de Episode VII'ın isminin ne olacağı dedikoduları tam gaz başladı. Filmin Jedi'ın Dönüşü veya Sith'in İntikamı gibi alışılmış Star Wars kalıplarına yakın bir başlıkla vizyona girmesini bekleyenleri ters köşeye yatıran dedikodu, Ain't It Cool News ekibinde çalışan Harry Knowles'tan geldi. Knowles, yeni Star Wars filmi Episode VII'ın çalışma başlığının The Ancient Fear olduğunu duyurdu. Kaynağı da filmin kadrosunda yer alan Max von Sydow'muş.

 

 

Sydow ilerleyen yaşı dolayısıyla boşluğuna geldiği bir anda bu ismi ağzından mı kaçırdı, yoksa Knowles kuru sıkı mı atıyor bilemiyoruz. Lakin bu haberle ilgili henüz bir doğrulama veya yalanlama gelmedi. Disney veya J.J. Abrams'tan bu dedikoduyla ilgili bir açıklama bekliyoruz kısa zamanda.