TEK KULLANIMLIK KAHVE TORBASI

TEK KULLANIMLIK KAHVE TORBASI


Sabah Ayilmalarina Birebir  


Kahve severler bilir. Her sabah sıcak yataklarından çıktıkları anda yanlarında onları hazır ve nazır bekleyen sıcak bir kahve olması en büyük hayalleridir. Bu içgörüyü yakalayan kahve markası Grower’s Cup, bahsettiğimiz hayali kuranların hayallerini gerçeğe çevirecek bir icatla karşımıza çıktı. İcadın adı: Tek kullanımlık kahve torbası.

 

 

Hünerleri anlat anlat bitmeyecek bu kahve torbası, sadece sizi değil yanınızdakini de düşünüyor. French-press kahvenizin ağzınıza layık olması için yapmanız gereken tek şey ise yanınızda suyunuzu ısıtacağınız bir cezvenizin veya kettle’ınızın bulunması. 12 değişik kahve türü skalasına sahip bu ürünün lansmanı aslında 2012 yılında yapılmış ama Avrupa’daki sınırlı sayıda ülkede satışa sunulmuştu. Fiyatları ise kahvenin kalitesine bağlı olarak 2 ila 3 dolar arasında değişiklik gösteriyor.

 

 

Haydi girişimciler iş başına! Bu mega süper kahve icadını ülkemize getirenler hiç üzülmeyecek. Bizden söylemesi. Ben bunu hiç anlamadım, böyle kahve mi olur diyenler için de onları ikna edecek video’yu bulduk. Buyrunuz: