VE BEKLENEN OLDU APPLE, BEATS’İ SATIN ALDI

VE BEKLENEN OLDU APPLE, BEATS’İ SATIN ALDI


Onlar Ermiş Muradina Biz çikalim Kerevetine


Apple, yaklaşık bir aydır satın almak için uğraştığı Dr. Dre’nin kulaklık markası Beats ile nihayet anlaşmaya vardı. Apple, Beats’i satın aldığını doğruladı. Beats’in kurucuları Jimmy Iovine ve Dr. Dre’nin de markalarını satmalarına rağmen Apple bünyesinde çalışmaya devam edecekleri açıklandı.

 

 

Dr. Dre ve Jimmy Iovine’in Apple’daki iş tanımlarının ise; “Jimmy ve Dre” olacağı açıklandı.

 

Tim Cook'un da keyfi yerinde!

 

 

 

 

Beats de Twitter hesabı üzerinden attığı Tweet ile anlaşmayı duyurdu.

 

 

 

 

İki marka arasındaki görüşmelerin sürdüğünü ve Dr. Dre’nin dünyanın gerçek anlamdaki ilk milyarder rapçisi olmasına az kaldığını birkaç hafta önce sayfalarımızdan da duyurmuştuk.

 

 

 

Apple’ın geçtiğimiz günlerde 3.2 milyar dolarlık teklifine olumlu cevap veren ses sistemi ve ekipmanları üreticisi Beats, son finansal detayları konuşmak üzere Apple ile görüşmelere devam ediyordu. Anlaşmaya göre; Apple, Beats’e 2.6 milyar doları nakit olarak ödeyecek. Geriye kalan parayı ise taksit taksit kapatacak. Bu arada; bu satın alımla Apple, tarihinin en büyük satın alımını yapmış oldu.

 

 

Apple’ın iPhone, Macbook, iMac, iPad, iPod, iPod Touch gibi tüm cihazlarında Beats'in ses teknolojisini kullanmaya başlayacağı günler yakın görünüyor.