WAYNE ROONEY DÜNYA KUPASI’NA HANGİ ŞARKILARLA BİLENİYOR?

WAYNE ROONEY DÜNYA KUPASI’NA HANGİ ŞARKILARLA BİLENİYOR?


Eye Of The Tiger Yoksa Mumford & Sons Dinleyin


Dünya Kupası'yla yatıp Dünya Kupası'yla kalkacağımız günlere çok az kaldı. Milyarlarca kişinin bir topun peşinden koşacağı bu turnuvayı ülke olarak maalesef buruk bir şekilde takip edeceğiz. Çünkü milli takımımızın yer almayacağı bir Dünya Kupası düzenlenecek Brezilya'da.

 

Turnuvanın bizlere yaşatacağı tek talihsizlik bu değil. Yüksek ihtimalle Ömer Üründül'ün yaz sıcaklarının etkisini arttıran yorumlarına da maruz kalacağız canlı yayınlar esnasında. 2014 yılında selfie'den sonra en çok duyacağımız şeyin "Pivot santrfor" olma ihtimali var. "Her şeye rağmen Dünya Kupası izleyeceğiz." diyerek bu ihtimali görmezden gelmeye çalışmak en iyisi şimdilik.

 

 

Peki İngiltere'nin golü koklayan adamı Wayne Rooney bu turnuvaya nasıl hazırlanıyor? Yüksek ihtimalle her zaman olduğu gibi kupaya erkenden veda edecek İngiltere'nin golcü futbolcusu, Rocky Balboa gibi çiğ yumurta mı içiyor? Kasaba dalıp etleri mi yumrukluyor? Eye Of The Tiger dinleyerek antrenman mı yapıyor? Hayır!

 

İngiliz golcü, Spotify'a özel hazırladığı playlist'le Dünya Kupası öncesi kondüsyon depolamaya devam ediyor. Tipinden tahmin ettiğimiz üzere Wayne Rooney'nin tam bir "White trash İngiliz" müzik zevki var. Beyonce'den giren Rooney, Ed Sheeran'a dalıyor, oradan Jake Bugg'ın halini hatrını soruyor, John Legend ve Stereophonics'le coşuyor, Bruno Mars ve Pharrell'le topu 90'a takıyor, Mumford & Sons ve Sam Smith'le verkaça giriyor, James Blunt ve Calvin Harris'le depar atıyor. Bakalım bu müzik zevkinin Rooney'nin Dünya Kupası performansı üzerindeki etkisi ne olacak?