YENİ CHRISTOPHER NOLAN FİLMİNİN AFİŞİ SERE SERPE

YENİ CHRISTOPHER NOLAN FİLMİNİN AFİŞİ SERE SERPE


Interstellar'a Kavuşacağimiz Günü Bekliyoruz


Yeni bir Christopher Nolan filmini izleyecek olmanın heyecanıyla sinema salonlarının yolunu tutmayı çok özledik. Batman'den emekli olduğu The Dark Knight Rises'tan beri bizleri yetim bırakan usta yönetmenin bir sonraki hamlesini dört gözle bekliyoruz. Bir sonraki hamle de bildiğiniz gibi önümüzdeki Kasım ayında vizyona girecek bilim kurgu filmi Interstellar. Yani önümüzde hevesle geçmesini bekleyeceğimiz birkaç aya daha var henüz. Şimdiye kadar sadece bir adet teaser'la ser verip sır vermeyen filmden önümüzdeki günlerde yeni bir fragman bekleniyor. Tahminen Godzilla öncesi yayınlanacak fragman kuşağında karşımıza yeni bir materyalle çıkacak Interstellar.

 

Bu fragamana hazırlık aşamasında filmden gelen ilk postere ne dersiniz? Bizce "Yaş-şa Nolan ağabey!" dersiniz. Oldukça minimal sularda yüzen Interstellar posteri gelmiştir!

 

Fırlatılan roketin ardında bıraktığı izler, bir adet çiftlik evi ve yeni bir sloganla gelen afiş şudur;

 

 

Oscar'lı ağabey Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Ellen Burstyn, Matt Damon ve Christopher Nolan kıdemli kadrosundan Anne Hathaway ile Michael Caine'in başrolleri paylaşacağı film 7 Kasım'da vizyona girecek.