AKILLI TELEFONLARDA OSURUK ÖLÇER DÖNEMİ

AKILLI TELEFONLARDA OSURUK ÖLÇER DÖNEMİ


Yemeden önce Okut, Gaz Oranini ölç


Akıllı telefonlar çıktı çıkalı bizler de bir nevi uygulama manyağı olduk. Telefonlarımız uygulama ikonlarıyla doldu, taştı. Ama memnun muyuz? Evet; hem de çok. Uzun yolculuklarda, sıkıldığımız anlarda açıp kolayca kendimizi eğlendirebiliyoruz. Son keşfettiğimiz gaz çıkarma temalı uygulamadan bahsetmek istiyoruz sizlere; FartCode. Adından da anlaşılacağı üzere bu uygulama bağırsaktaki gaz çıkarma operasyonu; yani osurukla ilgili.  

 

 

Yemek üzere olduğunuz gıdayı FartCode adlı uygulama ile tarayın, osuruğunuzu tahmin edin. Çeşitli komik osuruk seslerine sahip uygulamayla yiyeceklerin osuruk gücünü keşfetmek için telefonunuzla tarama yapabiliyorsunuz. Uygulamanın yazılımını yapan GS&P adlı şirketin sahiplerini bilemiyoruz ama bize Beavis ile Butthead’in ajansı olabilirmiş gibi geldi kendileri.

 

 

“Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur” diyenlerin başına bela olacak bu uygulamadan kaçışınızın olacağını pek sanmıyoruz. Çünkü; ülke olarak osuruk ilgi alanımıza girdiğinden dolayı osuruk ses efekti yapan FartCode’un bu topraklarda bir hayli popüler olacağını düşünüyoruz.

 

 

Unutmayın; en sessiz osuruk en çok kokandır!