BALOTELLI İNGİLTERE KRALİÇESİ’NDEN YANAK ALMAYA NİYET ETTİ

BALOTELLI İNGİLTERE KRALİÇESİ’NDEN YANAK ALMAYA NİYET ETTİ


God Save The Queen


Mario Balotelli… O bir marka. Evinin banyosunda kızkaçıran patlatıp evi yakan, arabasını binlerce Pound harcayarak amele gibi kamuflaj desenine boyatan, canı sıkılınca kadınlar hapishanesine ziyarete giden, yedek kulübesinde iPad'le oynayan rahatsızlığın başbakanı…

 

 

Haşarı oğlan Mario Balotelli, şu sıralarda gündemin en mühim konu başlığı olan Dünya Kupası’nda da yaptı yapacağını.

Dünya Kupası grup maçlarında birkaç gün önce yendikleri İngiltere’nin dün gece de Uruguay’a mağlup olmasıyla İngilizler bulunduğu grubun dibine sıfır puanla demir attı. Son maçını Kosta Rika ile oynayacak İngiltere, İtalya’nın son maçında Uruguay’ı yenmesi için dua ededursun, hınzır forvet Balotelli’nin dalga konusu oldular bile.

İtalya’nın bugün oynanacak Kosta Rika maçında galip gelmesi halinde İngilitere’nin gruptan çıkmak için bir şansı olacağını bilen Balotelli, İngilizlerin düştüğü bu durumdan faydalanarak dün gece bir Tweet attı. Attığı Tweet’te “Eğer bugün Kosta Rika’yı yenersek İngiltere Kraliçesi’nden bir yanak alırım. Bal yanak.” yazdı. Gülünç olduğu kadar gerçekleşebilecek bir senaryo aslında bu; değil mi? Söz konusu Balotelli sonuçta.