DÜNYA KUPASI İÇİN EN BAŞARILI REHBER ÇIKTI

DÜNYA KUPASI İÇİN EN BAŞARILI REHBER ÇIKTI


Dünya Kupasi’ni Takip Edecekler İçin Evladiyelik Site


Dünya Kupası’na sayılı günler kaldı. Bu da demek oluyor ki; sabah ve de akşam sadece maç izleyen erkekleri görmeye az kaldı. Yaklaşık bir ay sürecek turnuvada dünyanın en iyi 32 milli takımı kıyasıya mücadeleler yaparken bizler de meraklılar ve aklı Brezilya’da kalmışlar olarak turnuvayı takip edeceğiz.
 

Sizi şimdiye kadar Dünya Kupası için hazırlanmış en iyi web sitesiyle tanıştırmak istiyoruz. Yapılacak tüm maçların en ince detayına kadar ulaşabileceğiniz Tap In Guide, turnuva boyunca yaşayan bir site olacak.

 

 

Şimdiye kadarki en kullanışlı Dünya Kupası kaynaklarından biri olan Tap In Guide’da; maç takvimlerinin, saatlerinin ülkenizde hangi saate tekabül ettiğinden tutun da, oyuncu ve takımlar hakkındaki bilgilere, anahtar oyunculardan ileriki turlardaki tahmini eşleşmelere kadar her türlü bilgi ve tahmin anlık olarak bu platformdan takip edilebilecek. Mobil aygıtlara uyumlu tasarımı ve yazılımıyla turnuva boyunca kullanabileceğimiz zekice bir iş olmuş Tap In Guide. Bizi ülkece bu heyecandan uzak bırakanlar utansın!