DÜNYA KUPASI’NDA HANGİ TAKIMLAR SEKS PERHİZİNDE?

DÜNYA KUPASI’NDA HANGİ TAKIMLAR SEKS PERHİZİNDE?


O Şimdi Stoper, Cani Neler İster


12 Haziran – 13 Temmuz arasındaki 32 gün, normal bir insanın hayatında büyük bir önem taşımıyor olabilir; ancak Dünya Kupası’nda top koşturan futbolcuların bazıları İzafiyet Teorisi’ni en acı şekliyle deneyimlemekteler.

 

Size üç beyazdan (un, pudra şekeri, tuz) uzak durduğunuz diyete devam etmek zor gelirken, Dünya Kupası’na katılan takımların birçoğu seks perhizine girmek zorunda. Dukan diyetini bile solda sıfır bırakan, bilim adamlarına atomu parçalamayı bıraktırıp beyinlerini bel altı işlere yorduran, hatta 2010 Dünya Kupası esnasında yapılan araştırmalara göre performansı hiç etkilemediği iddia edilen seks perhizi Rusya, Bosna-Hersek, Şili ve Meksika takımları için zorunlu.

 

 

Fransa teknik direktörü Didier Deschamps, dozunu ayarlayıp önemli maçlar öncesinde kısılması suretiyle oyuncularının seks yapmasına yeşil ışık yakıyor, ev sahibi Brezilya’nın teknik direktörü Luiz Felipe Scolari futbolculara yalnızca Kama Sutra’lı seksi yasaklarken, ABD milli takımı teknik diektörü Jürgen Klinsmann, ‘’Bırakın çocuklar eğlensin, hem moral olur’’ diyor. Saha ve yatak performansı ne kadar doğru orantılı bilemiyoruz; ancak sonucu 13 Temmuz’da göreceğiz.