EN İYİ WEB TARAYICISI HANGİSİ?

EN İYİ WEB TARAYICISI HANGİSİ?


Modasi Geçmiş Tarayiciyi Söyleyen Site


İki kodcu bir araya geldiğinde en çok konuşulan konulardan birisidir “En iyi web tarayıcısı hangisi?” sorusu.

 

 

Genellikle bu ünlü soruya alınan cevap ise şu minvaldedir; “Ben Firefox kullanıyorum da zırt pırt kitlenmeler yapıyor. Ama özellikle yakında çıkacak olan Firefox’un son sürümü çok iyi durumdaymış öyle bir şeyler okudum. Zaten her sürümüyle daha iyi oluyor… Safari’nin kendisini biraz yenilemesi gerekiyor daha adres bar’ından arama bile yapılamıyor. Explorer desen; o da beginner seviyedeki bilgisiyar kullanıcıları için. Çağdışı! Ayrıca ben kendime yeni yetme bilgisayar kullanıcısı dedirtmem. Benim de bir çizgim var. Yandex ise Rusların ve Ruslar bilgilerimizi çalıyorlarmış.”  

 

İşte bu sıkıcı ve içinden çıkılmaz, kara delik gibi muhabbetten çıkışınızı sağlayacak, hatta; tarihe gömecek site geldi; Out Dated Browser! Out Dated Browser’a girerek en büyük tarayıcı markalarının şu anki kullanılma oranlarını görebiliyorusunuz.

 

Site içindeki yönlendirmelerle kendi tarayıcınıza kurduğunuz minik bir kodlu eklenti, modası geçmiş tarayıcılardan anlık bir şekilde haberdar olmanızı sağlıyor. Anlayacağınız; Out Dated Browser, kullanıcıları eğer eski veya modası geçmiş bir tarayıcı kullanıyorsa algılayan ve onu güncellemesi veya değiştirmesi için tavsiye veren bir araç.

 

Hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın ama ne olur unutmayın; sizin ihtiyaçlarınıza cevap veren tarayıcı en iyisidir.