GAME OF THRONES: 4×9 DEDİKODUSU

GAME OF THRONES: 4×9 DEDİKODUSU


Savaşma Seviş Jon Snow


9. bölümlerinde orgazma ulaşmasıyla meşhur Game of Thrones’un 4. sezon finaline 1 kala, When Harry Met Sally’nin sahte orgazmına halk içinde maruz kalan vatandaş gibi şaşırmayı bekliyorduk ki, hüsrana uğradık. Ey Game of Thrones, ilişkimize bir seneliğine ara vermene 1 hafta kala, ayrılığa yol yapan sevgiliymişçesine bizi kendinden soğutmaya çalışmaksa niyetin, başardın.

 

 

İlk sezonun 9. bölümünde Ned Stark’ı kellesinden edip çocuklarını öksüz, krallığını hükümdarsız bırakan, 2. sezonda Battle of the Blackwater ile adrenalin seviyemizi tavan yaptıran, 3. sezonda The Red Wedding ile içimizde George R. R. Martin’in bilinçaltına inme isteği uyandıran dizi 4. sezonunun sondan bir önceki bölümünü Night’s Watch’a adadı.

 

 

 

Mance Rayder komutasındaki Wildlings, yaklaşık 214 metre yüksekliğinde ve 8000 yıldır kimselerin yıkamadığı The Wall’u yıkmaya yemin etti. En vahşet dolu The Walking Dead bölümünün yanında Girls gibi kaldığı, kanın Tyrion’un şarapları gibi aktığı ‘The Watchers on the Wall’ bölümünde Game of Thrones, sadece katliama değil iki aşığın buluşmasına da sahne oldu.

 

 

 

Devlerin, mamutların havada uçuştuğu, Gilly’nin öpücüğü ile Sam’in erkekliğe adım attığı, Ser Alliser’ın insanlıktan nasibini aldığı, Jon Snow’un muhtaç olduğu kudreti damarlarındaki asil kanda bulduğu bölümün en acı sahnesi vahşi güzel Ygritte’in hakkın rahmetine kavuşması oldu.

 

 

 

Jon Snow, bekaretini teslim ettiği Ygritte’i kollarında 7 cennete yolcu ettikten sonra veresiye defterini kapatmak üzere Mance Rayder’a doğru uzun ince bir yola çıktı.

 

 

 

Bizi hiç mi hiç tatmin etmeyen 9. bölümü telafi edecek cinsten bir sezon finali bekliyoruz sevgili Martin!