GÜNÜN BENZERLİĞİ: LIVERPOOL’LU SUAREZ BARLAR SOKAĞINDA

GÜNÜN BENZERLİĞİ: LIVERPOOL’LU SUAREZ BARLAR SOKAĞINDA


Liverpool'dan Bar Grubuna Yilin Transferi


Şu sıralar dünyanın en formda forveti diyebileceğimiz Liverpool'lu Luis Suarez, bugünlerde Dünya Kupası'nda ülkesi Uruguay adına top peşinde koşturuyor. Geçtiğimiz yılki mega istatistikleriyle Liverpool'u sırtlayan ama şampiyonluk kupasını kaldırmayan Suarez, son olarak sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen İngiltere'yi yıkmayı başardı.

 

Dünya Kupası sonunda Barcelona veya Real Madrid'e transfer olacağı konuşulan golcü futbolcu, kariyerinin bir sonraki adımı için kararını çoktan vermiş de haberimiz yokmuş meğer.

 

 

Cihatakbel'in Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafa bakılırsa Luis Suarez, kariyerini A & Takımı adlı bar grubunda sürdürmeye karar vermiş. Aşağıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz üzere en soldaki grup elemanı Luis Suarez'e benzemiyor. Suaraz'in tıpkısının aynısı!

 

 

Anadolu Yakası Performance Hall'da 19 Haziran günü ilk performansını veren grup, eminiz ki Suarez'in yeşil sahalardaki yeteneğinden canlı performansları sırasında fazlasıyla faydalanmıştır. Suarez'i milyon dolarları reddedip gönlünde yatan aslan olan bar grubu üyeliğine adım attığı için tebrik ederiz. Yolun açık olsun Suarez!