HAVAALANINDA MAHSUR KALINCA MÜZİK VİDEOSU ÇEKEN ADAM

HAVAALANINDA MAHSUR KALINCA MÜZİK VİDEOSU ÇEKEN ADAM


Celine Dion Videosunun Tek Gideceği Yer Havaalani


Şu dünya üzerinde iyi ki Richard Dunn gibi insanlar var. Gündelik hayatın getirdiği tüm sıkıntılara ek olarak ülke gündeminin paramparça ettiği bünyelerimiz nasıl dayanırdı yoksa? "Ne yapmış bu Richard Dunn?" diyenleriniz muhakkak vardır aranızda. Kendisi ünlü birisi değil, yaptığı iş de dünyayı kurtarmak değil. Kendisi sadece boş zamana ve can sıkıntısına oldukça keyiflendirici bir video ile meydan okuyor.

 

Las Vegas'taki McCarran Uluslararası Havaalanı'nda talihsiz olaylar sonucu mahsur kalan Dunn, uçağını bomboş havaalanında beklerken kitap okumak veya müzik dinlemek gibi aktiviteleri tercih etmemiş. Bunların yerine kendi müzik videosunu çekmeye karar vermiş. Durumuna oldukça uygun Celine Dion şarkısı All By Myself'e playback yapmak yöntemiyle oldukça eğlenceli bir video çekmiş.

 

Bomboş havaalanını bir film setiymişçesine kullanarak dilediği gibi at koşturan Dunn, kısa zamanda internet fenomeni olmayı başardı bile. Video esnasındaki mimikleri ve tercih ettiği mekanlarla Celine Dion'u defalarca cebinden çıkaran Dunn'a yüzümüzü güldürdüğü için ne kadar teşekkür etsek az.