İSTANBUL’DA DA MÜZİK DEVAM ETMELİ: ONE LOVE

İSTANBUL’DA DA MÜZİK DEVAM ETMELİ: ONE LOVE


Müziksiz Hayat...


Bu hafta sonu 13.'sü düzenlenecek olan bir İstanbul klasiği haline gelmiş One Love Festival'in iki parçadan oluşan reklam filmi son düzlüğe girerken geldi.

 

"Herkesi dövüyorum dövüyorum, sonunda aslında kendimi dövüyormuşum" diye özetleyebileceğimiz Fight Club ve "Boksör satışlarda, Zed öldü, lanet olasıca dans ve arabadaki çocuk ölmeyeydi iyiydi" temalı Pulp Fiction üzerinden yürüyen videolar müziksiz bir paralel evreni iyi polis 8-Bit ve kötü polis dublajla bir köşeye çekip güzelce sorguluyor.

Zombi Kreatif tarafından yaratılan filmlerin yönetmeni de Uçman Balaban, ek bilgileri de yazarkasa gibi attıktan sonra karşınızda videolar:

 

 

 

"Müziksiz Hayat, Hayata Benzemez" gibi bir slogan var elimizde. Peki bütün yaşananlara rağmen müzik durmamalı mıdır? Bizim kararımız; evet, durmamalıdır. Susturanlara, insanları birbiriyle görüşmekten alıkoyanlara, kızlı erkekli görüştürmeyenlere, belli saatlerden sonra içki satmayanlara, evini basanlara, 10 kişi yan yana gelindiğinde ne yapacağını bilemeyip şiddete başvuranlara inat durmamalıdır. Çünkü gerçekten de "Müzik Birleştirir".