KİTAPLAR SİZE SESLENİYOR

KİTAPLAR SİZE SESLENİYOR


Seslenen Kitap İle Tanişin


Kitap okuma alışkanlığınızı baştan aşağı değiştirecek Seslenen Kitap uygulamasıyla tanışın.

 

“Japonya’da kişi başında düşen kitap okuma sayısı, Türkiye’deki rakamı çıkışta temiz dövermiş.”, “Aslında kitap okumayı seviyorum ama vaktim olmuyor.”, “Hobilerim; film, müzik ve kitap.” bu söylemleri artık hayatınızdan çıkabilirsiniz. Sizi Seslenen Kitap ile tanıştırmak istiyoruz.

 

Seslenen Kitap from iek films on Vimeo.

 

 

Seslenen Kitap, geçtiğimiz Temmuz ayında aktif olan bir sesli kitap uygulaması. Yazarların kendi kitaplarını seslendirdiği, ünlü sanatçıların efsanelerin eserlerini dile getirdiği Seslenen Kitap, aslında yurtdışında uzun zamandır devam eden bir alışkanlığı ülkemize taşıyor.

 

Seslenen Kitap’a ulaşması da köşedeki bakkalı bulmak kadar kolay. Yapmanız gereken uygulamayı akıllı telefonlarınıza veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gereken bir üyelik açmak. Üyeliği açtıktan sonra isterseniz kitapları kendinize saklayın, isterseniz güzel bir hediye olacağı garanti diye sevdiceğinize hediye edin. Unutmayın, kitap asla kötü bir hediye değildir.

 

 

Seslenen Kitap’ın giderek büyüyen arşivinde; Murat Eken’in sesinden Saatleri Ayarlama Enstitüsü’nü, Can Dündar’ın sesinden son romanı Lüsyen’i, Aret Vartanyan’ın sesinden Gerçekten Yaşıyor Musun?’u, Ayşe Kulin’in sesinden son romanı Dönüş’ü, Murat Menteş’in sesinden Ruhi Mücerret’i, İclal Aydın’ın sesinden Bir Cihan Kafes’i, Canan Tan’ın sesinden Piraye’yi, Cem Mumcu’nun sesinden Makber’i ve nicesini bulabilirsiniz.

 

Bu uygulamayı nasıl kullanabileceğinizle ilgili muazzam açıklama için sizi ŞURAYA alalım. Seslenen Kitap’ın ana sayfası için de BURAYA alalım.

 

Yolda, molada, evde aynı oyunu binlerce kez okumak ve boşluğa bakmak yerine Seslenen Kitap’la vakitlerinizi doldurun. Kitap okumaya vaktiniz olmayabilir, belki toplu taşımada kitap okumaya çalışırken canınızdan can gidiyordur. Bu durumda sizin ve toplumumuzun kurtarıcısı Seslenen Kitap oluyor.