MÜZİK DÜNYASINDA HAFTA ORTASI

MÜZİK DÜNYASINDA HAFTA ORTASI


Yeni Şarkilar, Videolar Ve Daha Neler Neler


Rock'n'roll'u bir bas ve bir de davulla icra ettikleri albümleri ile 2004'te oldukça ses getiren Death From Above 1979 geri dönüyor. Geçtiğimiz yıl verdikleri konserlerle geri dönüşünün ilk adımını atan grup, yeni albümü The Physical World'ü 9 Eylül'de yayınlayacağını duyurdu.

 

 

İsveç'in şahsına münhasır ikilisi JJ, Ağustos ayında piyasaya çıkacak yeni albümü V'dan All White Everything'in videosunu yayınladı.

 

 

Solo albümü münasebetiyle Amerika'yı turlayan Damon Albarn, Boston konserinde Song 2'yu ilk defa Blur'ün geri kalanı olmadan canlı çaldı.

 

 

Dün sizlerle paylaştığımız Spoon şarkısı Rent My Pay'in stüdyo versiyonu hazır ve de nazır. Şarkı, 5 Ağustos'ta yayınlanacak yeni albüm They Want My Soul'da yer alacak.

 

 

Ağustos'ta yayınlanacak yeni Kimbra albümü kimler var biliyor musunuz? Çok pardon; asıl soru kimler yok olacaktı. Böylece daha kısa bir cevap verebilirdik. Ama biz uzununu deneyelim. The Golden Echo isimli albümde Muse frontman'i Matt Bellamy, John Legend, The Mars Volta'dan tanıdığımız Omar Rodriguez-Lopez, Dirty Projectors'tan Dave Longstreth, Foster the People'dan Mark Foster, Flying Lotus ve Thundercat yer alacak.

 

Şarkı listesi ise şu şekilde;

 

'Teen Heat'
'90s Music'
'Carolina'
'Goldmine'
'Miracle'
'Rescue Him'
'Madhouse'
'Everlovin’ Ya'
'As You Are'
'Love in High Places'
'Nobody But You'
'Waltz Me To Grave'

 

 

İlk albümüyle canımızın içi olmayı başaran Allah-Las, yeni albümü Worship The Sun'ı 16 Eylül'de yayınlayacağını duyurdu. 501-415 da albümden karşımıza çıkan ilk şarkı oldu.