MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ

MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ


Bomba Gibi Haberler Var


İlk albümü An Awesome Wave ile müzik kariyerine fırtına gibi bir başlangıç yaparak Mercury Prize'ı cepleyen Alt-J, yeni albüm müjdesi verdi. Grubun yeni albümü This Is All Yours 19 Eylül'de yayınlanacak.

 

Bu da şarkı listesi;

 

Intro
Arrival In Nara
Nara
Every Other Freckle
Left Hand Free
❦ Garden Of England
Choice Kingdom
Hunger Of The Pine
Warm Foothills
The Gospel Of John Hurt
Pusher
Bloodflood pt.II
Leaving Nara

 

 

Bir müjdeli haber de rock'n'roll'un eski topraklarından geldi. Efsanevi grup yeni albüm üzerinde çalışıyor. Sunday Times'a konuşan Ray Davies, uzun süren sessizliklerini bozmak istediklerini ve yeni şarkılar üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

 

 

Sürprizleri seven marjinal grup Death Grips, sürpriz bir yeni albüm açıkladı. Tamamında Björk'un yer aldığı 8 şarkılık yeni albüm Niggas On The Moon'dan Up My Sleeves'i aşağıdaki link'ten dinleyebilirsiniz.

 

 

Young Turks'ün yeni gözdesi FKA twigs, ilk albümü LP1'ı 12 Ağustos'ta yayınlayacağını duyurdu. Oldukça büyük beklentilerimizin olduğu albümün şarkı listesi şöyle;

 

01 Preface
02 Lights On
03 Two Weeks
04 Hours
05 Pendulum
06 Video Girl
07 Numbers
08 Closer
09 Give Up
10 Kicks

 

 

Kavruk star Blood Orange, muazzam dans yeteneğiyle taçlandırdığı yeni videosu You're Not Good Enough'ın videosunu yayınladı.

 

 

The Strokes'un geri dönüşü kadar güzel kaç şey var şu dünyada? New York'taki Governors Ball'da sahne alan canımın grup bizleri sevince boğdu. Bu konser bir turnenin ve yeni bir albümün öncüsü olur umarız.