MÜZİK DÜNYASINDA SALI PAZARI

MÜZİK DÜNYASINDA SALI PAZARI


Yeniler, çok Yeniler, En Yeniler


Bugün müzik gündemi adeta 40 derece sıcaklıkla kaynıyor. O yüzden lafı uzatmadan müzik dünyasında günün dar alanda kısa paslaşmalarına başlayalım.

 

Londra'da düzenlenen Meltdown Festival'da sahne alan QOTSA frontman'i Josh Homme, solo bir akustik set gerçekleştirdi. Homme, bu konserde Victims Of Circumstance adlı yeni bir şarkı çaldı.

 

 

Elektronik müzik dünyasının yetenek abidesi ikilisi Simian Mobile Disco, yeni albüm duyurdu. Whorl ismini taşıyan albüm Detroit techno'sundan nasiplenecek açıklamalara bakılırsa. 9 Eylül'de yayınlanacak albüm için bir de trailer'ımız var.

 

 

 

Aphex Twin'in 1994'te kaydettiği ve yayınlamadığı albümü Caustic Window, aradan geçen yılların ardından karşımızda.

 

 

2012 tarihli albümü Devotion'la büyük sükse yapan Jessie Ware'den yeni şarkı geldi. Yayınlanma tarihi henüz belli olmayan yeni albümde yer alacak şarkının adı Tough Love.

 

 

Babylon konserlerini hala övdüğümüz ve uzun bir süre daha öveceğimiz Warpaint, Duran Duran klasiği The Chauffeur'u cover'ladı.

 

 

OK Go, 14 Ekim'de yayınlayacağını açıkadığı yeni albümü Hungry Ghosts'tan kelimelerin kiyafetsiz kaldığı ilk videosuyla karşımızda. Albümü 2 günde, videoyu 1 yılda bitirdiğine emin olduğumuz grup, yeni videosu The Writing's On The Wall'da yine döktürüyor. Sadece izleyin ve de izlettirin.