PARMAĞININ KOPMASINA RAĞMEN PARTİYE DEVAM EDEN GENÇ

PARMAĞININ KOPMASINA RAĞMEN PARTİYE DEVAM EDEN GENÇ


Akillara Durgunliuk Veren An Bu An


Aşağı yukarı hepimizin yaşanan detayları hatırlamadığı, sabahlar olmasın türünden, Hangover filmini kıskandıran geceleri olmuştur. Yaşımız kaç olursa olsun alkolün su gibi aktığı, 16 yaşında bara ilk kez giden bir ergen gibi içtiğimiz gecelerde bulunduk, bulunuyoruz ve bulunacağız. Hem de her seferinde "Bu sefer son" dememize rağmen. Peki bu aborjine bağladığımız gecelerden birinde parmağımız kopsa ve biz buna aldırış etmesek? Yok canım demeyin, insanlık hali. Hem bu durumun gerçekten yaşanmış bir örneği de var artık.

 

Sizleri 16 yaşındaki Josh'la tanıştırmak istiyoruz.

 

Yasa dışı rave partisinin gerçekleştiği Royal Mail binası

 

Yasa dışı bir rave partisi için soluğu East Croydon bölgesindeki Royal Mail binasında alan ergen Josh, house müzik çalınan odadaki müzikten memnun kalmayınca drum'n'bass çalınan odaya geçmeye karar veriyor. Odada henüz 5 dakika geçirmişken yangın alarmı çalmaya başlıyor ve herkes "Şunu durdurun" diye bağırıyor. Ergen Josh da "Bu işi ben çözerim" diyerek yüksek bir yerde konumlanmış alarmı kapatmaya kalkışıyor. Bu sırada serçe parmağını alarmın olduğu bölmeye kaptırabileceğini nereden bilsin ki Josh? Böyle bir talihsizlik binde bir ihtimal olsa da hepimizin başına gelebilir. Allah saklasın…

 

Asıl gariplik şimdi başlıyor, bu sırada yüzde yüz ayık olduğunu söyleyen Josh, bir koşu hastaneye gitmesi gerekirken oldukça radikal bir karar alıyor. T-shirt'ünü yırtıp kopan serçe parmağının olduğu bölgeye sarıyor ve yaklaşık 1 saat daha partilemeye devam ediyor. Bunun nedenini ise şöyle açıklıyor ergen Josh, "Daha geleli yarım saat bile olmamıştı, 10 pound giriş ücreti vermiştim ve etrafta çok güzel kızlar vardı. Ben de 'Parmağım koptuysa n'olmuş' dedim ve koyverdim. Yüksek bass sesi, güzel kızlar, yemişim kopan serçe parmağı."

 

Josh, Instagram'ından paylaştığı fotoğrafla bu akıllara zarar geceyi özetlemiş.