RAP’ÇİLERİ İMTİHANA TUTAN SİTE GELDİ

RAP’ÇİLERİ İMTİHANA TUTAN SİTE GELDİ


Rap Bilgisine Güvenen Beri Gelsin


Play Tuşu olarak rap müzik ve etrafında gelişenleri sıkıca takip etmeye çalışıyoruz. Daha önce rapçi ansiklopedisirap müziğin küfür tarihçesi gibi rap ve hip-hop severlerin kenar köşe bir yerlere not ettiği haberlere yer vermiştik.

 

 

Şimdi de; müzikseverlerin genel sorunsallarından biri olan “Ben daha iyi bilirim!” düşüncesini ve ego’sunu rap müzik özeline indirerek teste tabi tutan bir siteyle karşınızdayız; The Rap Test. Rap ve hip hop bilginizin boyutunun nasıl olduğunu biliyor musunuz? Bu konuda ne kadar iddialısınız?

The Rap Test’e girdiğinizde sizi Kanye West ile Drake karşılıyor. İki isimden birini seçiyorsunuz ve seçtiğiniz ismin şarkılarına dair bir testle karşılaşıyorsunuz. Teste başladığınızda çalmaya başlayan seçtiğiniz ismin şarkılarını doğru bilmeniz gerekiyor. Her verdiğiniz cevabın ardından sanatçıların GIF’leriyle karşılaşıyorsunuz. Kanye West veya Drake hakkındaki bilgi derinliğinizi bulmak elinizde. Biz Kanye West’te yüzde 100 çektik. Gerçekten de büyük bir rap hayranı mısınız? Bilginize güveniyorsanız bir de siz yapın bakalım testi.