ŞAKA GİBİ VALİ MUTLU’DAN ŞAKALI SEL TWEET’İ

ŞAKA GİBİ VALİ MUTLU’DAN ŞAKALI SEL TWEET’İ


Bakin İstanbul'daki Yağmur Hakkinda Ne Diyor Vali


Şu an bile hava gri ötesi. Yüksek ihtimalle aynı 2 gün evvelki gibi otobanları Van Gölü'ne çeviren bir yağmurla daha karşılaşacağız. Duble yollarla caka satılan ülkemizde yetkililer mega şehirlerin altyapılarını kaale bile almıyorlar. Konya – Ankara arası 2 saate iniyor ama Üsküdar – Beşiktaş arasını da aynı saatle aldıktan sonra neye yarar ki? 20 milyon nüfuslu şehrin içler acısı hali saymakla bitmiyor, zaten saymaya da gerek yok. Barajları doldurması gereken yağmur, şehrin sokaklarını kullanılmaz hale getirdiğinde kendiliğinden gözüküyor her şey.

 

Vali Mutlu'ya gelince… Kendisine ne desek az. Geçtiğimiz sene kendisinin espiri anlayışına çok yakından tanık olmuştuk. An itibariyle bir kez daha tanık oluyoruz. Hem de şoke edici bir şekilde. 2 gün evvelki yağmur sonrası sosyal medyada sık sık dolaşan Dolmuş Vapur konseptli fotoğraf hakkında söyleyecekleri var Vali Mutlu'nun;

 

 

 

 

Kelimeleri kiyafetsiz bırakan bu şakalı tweet, ülkemiz yetkililerin ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

 

Hele şu videoya ne demeli? Biraz daha beyninizi yakmaya ne dersiniz? İşte Vali Mutlu'dan Nazım Hikmet şiirleri…