SARIŞIN BREZİLYALI’NIN KORELİ’YE AKIL YAKAN DÖNÜŞÜMÜ

SARIŞIN BREZİLYALI’NIN KORELİ’YE AKIL YAKAN DÖNÜŞÜMÜ


Transformer'lar İçimizde Yaşiyor


Allah akıl fikir versin ve türevi cümleler şimdi size bahsedeceğimiz genç için pek bir şey ifade etmeyecektir. Zira kendisi aklını bir daha geri dönüşü olmayacak şekilde yakmışa benziyor.

 

 

25 yaşındaki Brezilyalı Max, erasmus kapsamında Güney Kore'ye gidiyor. Haliyle ülkenin kendine özgü kültüründen bir hayli etkileniyor. Ama Max'in etkilenmesi duty free'den yerel kıyafetler, çanak, tabak, parfüm, sigara vs. almakla kalmıyor. Sapsarı saçlara ve mavi gözlere sahip Brezilyalı genç, Güney Koreli'lere o kadar özeniyor ki; onlar gibi görünmekten başka bir şey istemez oluyor.

 

 

Max'in bu isteği, onu binlerce dolarlık 10 adet estetik operasyonla baş başa bırakıyor. Çok kısa sürede Ajda Pekkan'dan daha fazla estetik ameliyat geçiren Max, sonunda akıllara zarar bir görünüme kavuşuyor. Saçları, gözleri, suratı, kısacası her şeyiyle Koreli'den bile daha Koreli bir görünüme sahip oluyor. Max bununla da yetinmiyor, ismini Xiahn olarak değiştiriyor. Şu sıralar hem Brezilya'da hem de Güney Kore'de gündem olan Xiahn'ın bu akıl almaz değişimine siz de tanık olun.