STAR WARS MARKA GİTAR GELMİŞTİR

STAR WARS MARKA GİTAR GELMİŞTİR


Yüzüklerin Efendisi Marka Gitar Da Gelmiştir


Gitar sektörü çok gelişti. Artık "Klasik gitarla başlarsın çocuğum, sonra elektro gitar alırız." diyen ebeveynler yok. İlk seferinde elektro gitar alan anne babalar var. Galata'daki enstrüman dükkanları silme Fender ve Gibson dolu. Elektro gitara 12 taksit ve 2 ay erteleme seçenekleri mevcut. Eline klasik gitarı alınca Akdeniz Akşamları/Nothing Else Matters çalan çocuklar tarihe karışmak üzere. Hastası olduğumuz filmler gitarlara meze oluyor. Hangisi mi oluyor? Star Wars oluyor, Lord Of The Rings oluyor!

 

Travis Stevens isimli gitar ustasının elinden çıkan gitarlar özellikler filmin azılı hayranlarını zıvanadan çıkaracak kadar güzel. Han Solo'yu Uğur marka derin dondurucuya attıkları sahnenin gitarla buluştuğu an muazzam, nice kafalar alan Boba Fett'in gitarda vücut bulduğu an harika, istikbal göklerdedir diyen Millennium Falcon'ın gitarla buluştuğu an mükemmel!

 

 

 

 

 

Lord Of The Rings cephesine geldiğimizde ise Frodo ve kan kardeşi Sam'i Mordor'un kapısını çalmaya hazırlanırken buluyoruz. Coğrafya derslerinin vazgeçilmezi olan Orta Dünya Haritası ise unutulmamış.